Haberler

Graco Quantm Elektrikli Diyaframlı Pompa

Havalı Diyaframlı pompalar , bir çok proseste basit yapıları, kolay kurulum ve bakımı, ex-proof olması vb özellikleri sebebiyle ilk tercih olarak kullanılmaktadır. 

Graco, pazarının lider firmalarından birisi olarak uzun yıllardır yaptığı Ar-Ge faaliyetleri sonucunda  Quantm serisi çift diyaframlı ve elektrikli diyaframlı pompa serilerini üretmiş ve tüm uygulamaların hizmetine sunmuştur.

Basınçlı hava maliyetlerine göre %80 'e varan enerji tasarrufu sağlaması, Quantm pompanın en büyük özelliğidir.  Bunun yanında özel ve tek olan Fluxcore teknolojili motoru sayesinde,  diğer tüm havalı diyaframlı pompalar ile aynı boyutlara sahiptir, standart elektrikli diyaframlı pompalar gibi motor-redüktör sebebiyle ekstra alan ihtiyacı gereksinimi blunmamaktadır. 

Havalı diyaframlı pompalara göre çok daha sessiz çalışan Quantm elektrikli diyaframlı pompa, entegre frekans invertörü sayesinde kapasite ayarı imkanı vermekte, işletme merkezi PLC ve ortomasyon sistemi ile haberleşip uzaktan kontrol edilebilmekte,  darbesiz ve stabil bir akış sağlamakta,  çok düşük debilerde çalışabbilmektedir.
Ayrıca, havalı pompalar gibi yükte bekleyebilmekte, diğer hiçbir elektrikli pompa teknolojisinin yapamadığı  önündeki  kapalı vanaya karşı sorunsuz durmakta, kendinden emiş yapabilmekte, kuruda - boşta çalışabilmektedir.

;
Adresimiz

Mimar Sinan Mahallesi Yedpa Ticaret Merkezi D Caddesi No:243 AS 34779 Atasehir Istanbul

Bize Ulaşın

suak@suak.com.tr

Telefon Numaramız

+90 216 313 03 80